top of page

MÚSICA D’ACCIÓ (?)

un programa pilot d’ARTefACTe. 

MUSICA DE ACCIÓ(?) es un programa d’activitats en xarxa, col-laboraratiu i metropolità, que reflexiona, recupera, reivindica i actualitza el concepte artístic de música d’acció.

 

A MÚSICA D’ACCIÓ(?) hi participen MNAC – Museu Nacional d’Art de Catalunya, MACBA – Museu d’Art Contemporani de Barcelona, La Virreina – Centre de la Imatge, L’Estruch, La Escocesa, Homesession, Bombon Projects, TPK Art i Pensament Contemporàni i Centre Cívic Convent de Sant Agustí. Amb la col·laboració de Materic.org.

A MÚSICA D’ACCIÓ(?), La Virreina – Centre de la Imatge proposa una reflexió al concepte música d’acció i una inmersió a la escena artística catalana propera a aquest registre sonor, MACBA ens convida a retrobar-nos amb la escena de la música d’acció espanyola dels 90, L’Estruch testeja l’escena de la música d’acció actual a Ibèria, MNAC gira entorn del concepte des d’una recerca en col·laboració amb Homesession i La Escocesa, Bombon Projects, TPK i CC Sant Agustí ens presenten les performances de diversos artistes de la nostre ciutat.

MÚSICA D’ACCIÓ(?) és un projecte pilot del laboratori de nova institucionalitat cultural ARTefACTe.

ARTefACTe és una iniciativa de Club9 i Trànsit Projectes.

Un proyecto de:

Captura-de-pantalla-2020-09-28-a-las-17.
bottom of page